Desenvolupament WordPress

WordPress és el sistema de gestió de continguts (CMS) més popular d’internet amb què estan creats més de 500 milions de llocs a la web.

Perquè una Web en WordPress

Som experts en el disseny web a WordPress. Ens agrada programar, desenvolupar i dissenyar projectes web amb aquest famós i versàtil gestor de continguts. Ens definim empresa experta en WordPress.

WordPress és avui dia el CMS més famós i estès al mercat. Milions de llocs web l’utilitzen a tot el món i compta amb una gran comunitat de desenvolupadors que actualitzen i supervisen el gestor de continguts optimitzant el seu rendiment. Si decidiu que el vostre web corporatiu o projecte estigui basat en WordPress, disposareu d’un CMS actualitzable, versàtil i segur.

Característiques dels nostres desenvolupaments en WordPress

 • Pàgina Web professional

  Vols tenir una millor presència en línia que la teva competència? Una web professional és un dels disparadors principals perquè un client es decideixi per tu.

 • Diseny web Responsive

  Avui dia això és una condició “obligatòria”. Cada cop més, els visitants d’una web ho fan des de dispositius mòbils. La teva web estarà preparada i llesta per veure’s bé en qualsevol dispositiu.

 • Assessoria personalitzada

  Juntament amb la teva web, incloem l’ensenyament de com gestionar la teva web

 • Optimitzats per buscadors

  L’objectiu de l’optimització SEO és posar el teu lloc web a les primeres pàgines de resultats del cercador. Això no és fàcil. Demana molt de temps i modificacions constants per assolir el posicionament desitjat, i a PROactiu sabem com fer-ho.

 • Pàgina Web Autogestionable

  El teu projecte Web estarà realitzat amb WordPress i això et permetrà gestionar el 100% dels continguts sense necessitat de tenir coneixements tècnics.

 • Tot al teu nom

  El domini, l’allotjament, les plantilles i plugins de pagament, tot estarà al teu nom. El teu projecte és teu.