Perquè passar a Microsoft 365?

  • Flexibilitat
  • Mobilitat
  • Comunicació òptima
  • Seguretat i compliment de RGPD

Microsoft 365

Microsoft 365 (anteriorment conegut com a Office 365) és la solució ofimàtica més completa del mercat, anant més enllà de la tradicional suite de productes (Word, Excel, PowerPoint i Outlook) i presentant una enorme proposta de productes complementaris per fer front a totes les necessitats de les empreses.

L’explotació de tot aquest paquet de solucions aporta multitud de possibilitats així com un enorme increment de la productivitat, comunicació i eficiència a les organitzacions que ho utilitzen. Gràcies a la suite Office, podem fer front a les necessitats ofimàtiques més bàsiques. Amb Exchange Online disposem dels avantatges del correu corporatiu amb un mínim de 50Gb sense dependència d’infraestructures físiques. Amb Microsoft Teams la comunicació i col·laboració empresarial canvia el seu paradigma i incrementa la seva productivitat. Gràcies a les solucions de seguretat, l’emmagatzematge i ús de la informació està totalment protegit en vers atacs informàtics.

Aquestes són entre altres, algunes de les propostes de la solució, però contínuament apareixen noves possibilitats que exploren noves vies de productivitat. Descobreix-les i veuràs com el rendiment de la teva empresa flueix a un ritme molt més alt.

FLEXIBILITAT
Combinació lliure entre tipus de llicència i productes, amb pagament mensual sense compromís.

MOBILITAT
Disponibilitat d’ús per a dispositius mòbils, web o equips informàtics. Sempre disponible i amb informació accessible de manera permanent.

COMUNICACIÓ ÒPTIMA
Comunicació interna i externa a l’organització eficient i en una sola ubicació. Videoconferències, missatgeria instantània, col·laboració entre equips i molt més.

SEGURETAT I COMPLIMENT RGPD
Gestió estricta de la normativa i seguretat administrada de dispositius, accessos, informació, usuaris i aplicacions.

Serveis complementaris a Microsoft 365

Microsoft 365 és una gran eina de treball, però encara podem adaptar-la més i millor a les necessitats d’avui en dia amb altres serveis que faciliten la gestió i incrementen la seguretat de l’empresa.

Backup Online

Gestió integral de signatures

Protecció avançada Anti-Spam i AV