Solucions tecnològiques des de 2005

PROactiu som un equip de professionals amb experiència en planificació i desenvolupament de solucions d’alta qualitat. El nostre objectiu és proporcionar una solució global als nostres Clients amb la màxima qualitat i competitivitat possible.

Si hi ha quelcom pel que volem ser reconeguts, és per la nostra qualitat tècnica, per tenir cura dels detalls i per voler fer la feina ben feta. Si això t’agrada i és el que busques, has trobat la teva empresa d’informàtica a Tarragona. Mira el que fem als nostres departaments i si et podem ajudar en alguna cosa, estarem encantats de poder parlar amb TU, tant pel formulari de contacte com per telèfon al 977 200 619.

Tan aviat com rebem el missatge ens posarem en contacte amb TU per a mirar com et podem ajudar.

Solució completa

Podem ser el seu únic proveïdor en TIC

A PROactiu t’oferim un ampli ventall de possibilitats i solucions en el camp de les TIC per tal que vostè pugui centrar totes les seves necessitats en un sol proveïdor. D’aquesta manera, millorem la cohesió de totes les solucions i en generem un comú fiable, consistent i un èxit assegurat. Els nostres clients i més de 15 anys d’experiència així ho demostren.

Finançament a mida

Oferim solucions de pagament a mida

Podem oferir-vos múltiples possibilitats de pagament i finançament a mida per ajustar-nos a tots tipus de pressuposts. Estem convençuts de l’èxit dels nostres serveis i productes, és per això que podem oferir proves gratuïtes on es demostra la fiabilitat i èxit de cada una de les solucions. Vol demanar una prova sense compromís? Contacteu amb nosaltres.

Tècnics qualificats

El coneixement i l’experiència són fonamentals

Estem certificats per tots els fabricants amb qui treballem com són Microsoft, Linux, Dell, Fortinet … Els nostres tècnics són especialistes que estan en constant evolució i d’aquí l’estudi i investigació de les possibilitats que ofereixen els fabricants. Aquesta actitud és la que ens fa avançar i seguir els nous corrents tecnològics.

Dedicació i passió

Defineix la nostra manera de treballar

Des del 2005 en un mercat tan competitiu i canviant, només és possibles quan la gent que ho fa possible s’hi dedica i té passió pel que fa. La passió per aquest sector, és el motor que ens mou, i la necessitat d’aprendre i investigar, és el que ens ajuda a ser millors dia a dia. Treballem plegats i estarà convençut d’haver escollit la millor opció.

En constant evolució al món TiC
des del 2005

+17

ANYS D’EXPERIÈNCIA

+1000

ORDINADORS I SERVIDORS AL PARC INFORMÀTIC

+30000

INTERVENCIONS RESOLTES