Disseny de projectes i pàgines web i manteniment informàtic a Tarragona

MENÚ

Tindre un Web amb errors és pitjor que no tenir Web

El públic desconfia abans de les empreses que mostren errades al seu Web, que no pas de les empreses que no disposen d'un Projecte Web

Tindre un Web amb errors és pitjor que no tenir Web

El principal motiu que genera la desconfiança dels Internautes cap a una empresa o institució és que els continguts que se’ls proporcionin incloguin errors o incorreccions. Aquest problema, juntament amb l’absència d’una pàgina a Internet, són les dues principals causes de desconfiança segons s’extreu d’un informe elaborat per l’Institut Ponemon i l’empresa Neustar.

D’acord amb aquest treball, una altre causa que produeix un efecte negatiu similar és, que l’accés al Web utilitzi una contrasenya massa senzilla. Tres (3) de cada quatre (4) enquestats així ho asseguren. El mateix succeeix si una pàgina Web requereix d’un temps de càrrega excessiu (67% de les crítiques) o l’absència de mecanismes de seguretat (55%).

Els usuaris d’Internet desconfien de les empreses que no tenen presència a Internet o que, tot i tenir-la, donen informació equivocada, inexacta o errònia.

Els problemes als que s’ha de fer front en l’entorn 2.0, no acaben aquí. Per exemple, les pràctiques tradicionals per a mesurar l’abast de les entrades dels blogs són molt imprecises, com ens indica l’estudi de la consultora Halverson. Aquests mètodes subestimen enormement l’impacte de les entrades del blog, atès que, segons sembla, la seva vida útil es gairebé 24 vegades major del que es pensava fins ara.

Les primeres impressions durant la primera setmana després de la seva publicació augmenten a gran velocitat. Durant el següent més, en canvi, existeix una lleugera davallada. De qualsevol manera, el 72% de les visites es generen en aquest primer període de temps. Dos anys després, l’entrada del blog en qüestió ja ha obtingut el 99% de les seves impressions.

Totes aquestes dades es consideren correctes sempre i quan no s’hagi trobat una errada que desacrediti la seva empresa per complet.

 

Més lectura sobre tecnologia, informàtica i desenvolupament Web
Vols fer un projecte o una pàgina Web amb nosaltres?

Si t'agrada la feina que fem i tens un projecte web o una idea, contacta'ns o deixa'ns les teves dades i et truquem ben aviat.

Aquest lloc Web fa servir galetes per tal d'oferir els serveis. Si hi navegues, entenem que acceptes l'ús de galetes. Veure informació de cookies » Tancar (10)