Disseny de projectes i pàgines web i manteniment informàtic a Tarragona

MENÚ

Projecte Web Conferència Espanyola de Degans de Química

Presentació de la web Conferència Espanyola de Degans de Química. A través d'aquesta web, els visitants poden obtenir informació actualitzada sobre les novetats i activitats de la CEDQ.

Projecte Web Conferència Espanyola de Degans de Química

PROactiu presenta el projecte web de la Conferència Espanyola de Degans de Química. A través d'aquesta web, els visitants poden obtenir informació actualitzada sobre les novetats i activitats de la CEDQ. Com a part de la solució ideada per CEDQ, s'ha realitzat la integració de l'agenda d'activitats d'aquest organisme per mitjà de la integració amb el sistema Google® Calendar.

La Conferència Espanyola de Degans de Química és una entitat formada per membres de 35 universitats de tot Espanya, entre elles la Universitat Rovira i Virgili representada per la Facultat de Química, i agrupades en sis circumscripcions diferents. La CEDQ desenvolupa múltiples àrees de treball, que es poden consultar en detall en el lloc web.

Com en tots els seus projectes, la web de l'CEDQ ha estat desenvolupada seguint els estàndards de qualitat marcats pel W3C i enfocada a la seva correcta indexació en els diferents motors de recerca d'Internet, especialment Google®

 

Més lectura sobre tecnologia, informàtica i desenvolupament Web
Vols fer un projecte o una pàgina Web amb nosaltres?

Si t'agrada la feina que fem i tens un projecte web o una idea, contacta'ns o deixa'ns les teves dades i et truquem ben aviat.

Aquest lloc Web fa servir galetes per tal d'oferir els serveis. Si hi navegues, entenem que acceptes l'ús de galetes. Veure informació de cookies » Tancar (10)