Disseny de projectes i pàgines web i manteniment informàtic a Tarragona

MENÚ

Presentació de Windows 2010 a Redmond

Actualitza de manera gratuïta a Windows 10 si tens Windows 8.1 o si tens Windows 7 durant el primer any.

Presentació de Windows 2010 a Redmond

A dia d'avui, més de 1.7 milions de persones han provat Windows 10 amb el programa Insider, i han instal·lat el sistema aproximadament 3 milions de vegades. Microsoft està molt complagut amb això i diu haver estat usant el feedback dels usuaris constantment durant el desenvolupament de Windows 10. El principal enfocament d'aquesta nova versió del sistema operatiu més popular és la de compartir experiències a través de diversos dispositius.

Actualització gratuïta a Windows 10 durant el primer any

Tant si tens Windows 7, com Windows 8.1, Microsoft t'oferirà l'actualització del teu sistema operatiu al llarg del primera any de vida de Windows 10. Amb aquesta actualització, Microsoft pretén evitar el que pas amb Windows XP i Windows 7. Molt poca gent, sobretot empreses, va actualitzar el seu sistema operatiu, ia dia d'avui encara hi ha moltes empreses treballant amb Windows XP.

Així doncs ja ho saps, no cal esperar per comprar-te un ordinador pensant que es quedarà desfasat, compra-avui i actualitza'l a Windows 10 quan estigui al mercat.

Més imatges


Videos de la notícia

 

Més lectura sobre tecnologia, informàtica i desenvolupament Web
Vols fer un projecte o una pàgina Web amb nosaltres?

Si t'agrada la feina que fem i tens un projecte web o una idea, contacta'ns o deixa'ns les teves dades i et truquem ben aviat.

Aquest lloc Web fa servir galetes per tal d'oferir els serveis. Si hi navegues, entenem que acceptes l'ús de galetes. Veure informació de cookies » Tancar (10)