Disseny de projectes i pàgines web i manteniment informàtic a Tarragona

MENÚ

Pirates informàtics fan servir el nom de la Caixa

Demanen en un correu electrònic emplenar unes dades personals per a falsificar-te la identitat. El missatge ha estat detectat per la Caixa però també hi ha variants amb altres noms de bancs i caixes.

Pirates informàtics fan servir el nom de la Caixa

Si reps un correu electrònic presumptament enviat per la Caixa amb el missatge "Aviso de servicios" o "establecidas nuevas medidas de seguridad" no en faci cas siguis client o no de l'entitat d'estalvis: es tracta d'un frau informàtic. Fonts oficials de la Caixa han explicat que l'estafa ja ha estat desactivada i que "cap client s'ha vist afectat". El contingut del missatge és el següent:

Estimado cliente, Servicio técnico del banco la Caixa renovó el software para mejorar el servicio de los clientes del banco. Para asegurar la integridad de sus datos Usted tiene que rellenar el "la Caixa: Formulario del cliente". Para empezar a rellenar el formulario pulse en el vínculo: la Caixa: Formulario del cliente Esto es un mensaje automático, no hace falta que respondas.

 

Més lectura sobre tecnologia, informàtica i desenvolupament Web
Vols fer un projecte o una pàgina Web amb nosaltres?

Si t'agrada la feina que fem i tens un projecte web o una idea, contacta'ns o deixa'ns les teves dades i et truquem ben aviat.

Aquest lloc Web fa servir galetes per tal d'oferir els serveis. Si hi navegues, entenem que acceptes l'ús de galetes. Veure informació de cookies » Tancar (10)