Disseny de projectes i pàgines web i manteniment informàtic a Tarragona

MENÚ

Perquè necessites un MSP?

Tant TU, com la teva empresa us heu de dedicar a la vostra feina i no perdre el temps en arreglar els errors informàtics, les configuracions, els correus electrònics, els ordinadors, ...

Perquè necessites un MSP?

Un MSP és un proveïdor de serveis gestionats per a la teva empresa. Tu dedicat al que saps fer i deixa que nosaltres et donem el suport tècnic. Tots sortirem guanyant.

De la Tecnologia de la informació (IT) s'espera que compleixi amb alts estàndards d'operació, alhora que ofereixi una disponibilitat 24x7, seguretat i rendiment. En el moment actual, hem de seguir el ritme dels canvis constants en IT, les demandes de rendiment, i la pressió per oferir una funcionalitat d'IT competitiva per afrontar aquests reptes, moltes organitzacions consideren l'externalització de la seva infraestructura IT una opció molt atractiva.

Què és un proveïdor de serveis gestionats?

Un proveïdor de serveis gestionats (MSP) et permet delegar les operacions d'IT de la teva empresa. L'MSP és el responsable de controlar, gestionar i/o solucionar els problemes dels teus sistemes IT.

Els proveïdors de serveis gestionats oferim serveis com ara:

 • Monitoritzacions i alertes.
 • Còpia de seguretat i recuperació de dades per als diferents dispositius (ordinadors de sobretaula, portàtils, servidors, telèfons mòbils, tauletes, etc.)
 • Gestió de revisions i actualitzacions de les diferents màquines.
 • Seguretat.

Els serveis bàsics solen començar amb un servei de monitorització i alerta que t'avisa dels problemes, i tu els resols pel teu compte. Els serveis més intensius cobreixen tota la teva infraestructura, des de la alerta inicial fins a la resolució de problemes.

Els MSP actuem com una extensió del teu departament de IT, o directament com el teu departament IT, la cura de la supervisió i administració de la infraestructura d'IT durant tot el dia i l'alliberament del teu personal d'IT per a que puguin centrar-se en projectes més importants. Un MSP monitoritza de forma proactiva i manté els teus sistemes per tal d'ajudar a evitar problemes i temps d'inactivitat.

L'externalització de la teva infraestructura informàtica no és com l'externalització d'altres serveis. Tu decideixes el que vols que el et mantinguem i el que vols gestionar tu mateix. A més, el model de subscripció MSP et dóna més estabilitat pressupostària.

Departament d'IT intern o un MSP

A vegades sembla que la forma més senzilla de gestionar totes les teves necessitats d'IT és dedicar els teus recursos per tenir un equip intern de professionals. Si bé això pot semblar el moviment més responsable fiscalment, pot acabar costante més que la contractació d'un MSP.

Un professional amb cinc anys d'experiència en les tecnologies que necessites valdrà al voltant de 30.000€ ó 35.000€ a l'any. Això serà només de salari per a una persona, no un equip de professionals amb experiència i coneixements com et pot donar un MSP.

Quan contractes al teu propi personal d'IT, també has de pensar com programar les vacances, la formació, i si s'escau, alguna malaltia. Com a MSP, a StayLogic® t'oferim una cobertura total de temps d'IT, i ni les vacances, ni les malalties ni altres absències afecten el suport i la gestió de la teva empresa.

També hi ha costos ocults addicionals quan contractes internament, per exemple, la formació. Combinant això amb el cost dels equips i altres subministraments, les despeses poden acumular-se ràpidament. Quan tens un soci d'IT o MSP, no t'has de preocupar de la contractació ni de les despeses "ocultes".

Com triar un MSP

Les empreses d'IT s'escampen per tots els racons, però trobar l'assessorament adequat i professional d'IT per al teu negoci pot comparar-se amb trobar una agulla en un paller. Per trobar un MSP de confiança podries fer-te aquestes preguntes: 

 • Segueix els estàndards de la indústria i utilitza les millors pràctiques per a resoldre els problemes?
 • Estan els seus tècnics certificats en les solucions i serveis que proporcionen?
 • Tenen experiència al servei d'altres clients en el teu sector o en empreses de la mateixa mida?
 • Tenen prou recursos per servir-te amb eficàcia i en el moment oportú?
 • Quines són les seves hores normals de treball i disponibilitat fora d'aquestes hores?
 • Pots contactar amb ells, fora de l'horari establert, en cas d'emergència?
 • Confies en ells?

Els MSP ens hem convertit en una opció atractiva per a moltes empreses i hem de ser una part integral de la teva estratègia, que implica tans a executius com a personal d'IT clau. La decisió de contractar un MSP no és quelcom que s'hagi prendre a la lleugera. És una decisió que pot tenir una influència significativa, de llarga durada en la reputació i en el rendiment de la teva organització. Si estàs interessat en com pot beneficiar-te estratègica, financera i tecnològicament, treballar amb un MSP, posa't en contacte amb nosaltres al telèfon 977 200 619 o utilitza el formulari de contacte de PROactiu®.

 

Més lectura sobre tecnologia, informàtica i desenvolupament Web
Vols fer un projecte o una pàgina Web amb nosaltres?

Si t'agrada la feina que fem i tens un projecte web o una idea, contacta'ns o deixa'ns les teves dades i et truquem ben aviat.

Aquest lloc Web fa servir galetes per tal d'oferir els serveis. Si hi navegues, entenem que acceptes l'ús de galetes. Veure informació de cookies » Tancar (10)