Disseny de projectes i pàgines web i manteniment informàtic a Tarragona

MENÚ

Fer una pàgina Web a Tarragona

Des del 2005 realitzant projectes i pàgines Web per a tot tipus de Clients, tant per a Clients molt grans com per a molt petits. Intranets, Extranets, e-commerce, portfolis, blogs, ... Segueix llegint i veuràs tant les tecnologies com alguns projectes

Fer una pàgina Web a Tarragona

Si el que estàs buscant és fer una pàgina Web a Tarragona, PROactiu® és la teva empresa. Més de 10 anys i centenars de projectes i Clients avalen la nostra feina i els seus resultats. Resultats que sobretot aprofiten els nostres Clients per a poder disfrutar d'una eina que els ha reportat avantatges per al seu negoci.

Tecnologies aplicades als projectes Web

Treballem amb les noves tecnologies que ens permeten adaptar els teus projectes al mercat actual. En l'actualitat desenvolupem els projectes a partir de dos dels Frameworks més importants que hi ha al mercat, utilitzem els llenguatges de programació PHP, javascript (amb Frameworks com jQuery), CSS3, HTML5... A continuació us deixem els enllaços de cadascuna de les eines principals amb les que treballem:

Aquests Frameworks ens permeten realitzar projectes amb tecnologia «responsive» que faran que el teu projecte Web o pàgina Web es vegin perfectament bé en qualsevol dispositiu i això et permeti abarcar més mercat que no pas realitzant una Web tradicional.

Els Clients ens avalen

Fa anys no creiem en l'opció de mostrar el nostre producte directament des de la nostra Web, havent-hi grans portals dedicats al nostre sector, l'immobiliari. Quan vam conèixer PROactiu ens van presentar un projecte ambiciós, que anava creixent amb el temps i que a més a més, es convertia en una eina per al nostre departament comercial. Ja han passat els anys i aquella primera idea ha anat creixent i ens ha ajudat a crèixer. A dia d'avui tenim un gran Projecte Web que ens ha permès incrementar el volum de negoci fora de Tarragona.

Portfoli de projectes Web

Si vols veure una mostra dels tipus de projectes que realitzem, fes click en aquest enllaç: Portfoli de Projectes Web de PROactiu Tarragona.

Com puc possar-me en contacte amb PROactiu

Si vols realitzar la teva pàgina Web amb una empresa de Tarragona, pots contactar amb PROactiu® o trucar-nos al telèfon 977 200 619, estarem més que encantats de poder-te ajudar a fer realitat la teva idea.

 

Més lectura sobre tecnologia, informàtica i desenvolupament Web
Vols fer un projecte o una pàgina Web amb nosaltres?

Si t'agrada la feina que fem i tens un projecte web o una idea, contacta'ns o deixa'ns les teves dades i et truquem ben aviat.

Aquest lloc Web fa servir galetes per tal d'oferir els serveis. Si hi navegues, entenem que acceptes l'ús de galetes. Veure informació de cookies » Tancar (10)