Disseny de projectes i pàgines web i manteniment informàtic a Tarragona

MENÚ

Disseny Web i Programació

Disseny Web, desenvolupament de pàgines Web, projectes Web, registre de dominis, allotjament web, servidors virtuals i dedicats, intranets, extranets, mailings, botigues online, SEO, SEM, generació de continguts, xarxes socials

Projectes Web

Hardware i Manteniment

Sistemes informàtics, reparació d'ordinadors, portàtils, tablets, assistència remota, telefonia IP, cablejat d'oficines, còpies de seguretat, manteniment informàtic, taller propi, networking, hardware i manteniment

Sistemes IT

PROactiu és un equip de professionals amb experiència en planificació i desenvolupament de projectes d'alta qualitat. El nostre objectiu és proporcionar una solució global als nostres Clients amb la màxima qualitat i comptetitivitat possible. Les nostres àrees d'especialització són les següents:

Si hi ha quelcom pel que volem ser coneguts, és per la nostra qualitat tècnica, per tenir cura dels detalls i per voler fer la feina ben feta. Si això t'agrada i és el que busques, has trobat la teva empresa d'informàtica a Tarragona. Mira el que fem als nostres departaments i si et podem ajudar en alguna cosa, estarem encantats de poder parlar amb TU, tant pel formulari de contacte o per telèfon al 977 200 619.

Si tens dubtes o no trobes el que busques, contacta amb nosaltres utilitzant el formulari de contacte o el botó blanc de més avall. Tant aviat com veiguem el missatge ens possarem en contacte amb TU per a mirar com et podem ajudar.

Vols fer un projecte o una pàgina Web amb nosaltres?

Si t'agrada la feina que fem i tens un projecte web o una idea, contacta'ns o deixa'ns les teves dades i et truquem ben aviat.

Aquest lloc Web fa servir galetes per tal d'oferir els serveis. Si hi navegues, entenem que acceptes l'ús de galetes. Veure informació de cookies » Tancar (10)