solucions integrals per la teva empresa informàtica per empreses desenvolupament de projectes web manteniments de xarxes informàtiques

Des del 2005, disposem de la millor experiència en l’àmbit de la informàtica per empreses

Si busques una empresa amb experiència dins del sector de la informàtica per a empreses podem ajudar-te gràcies al nostre servei 100% personalitzat i adaptat a les necessitats de cadascun dels nostres clients.

En què et podem ajudar?

Si la teva empresa té tecnologia, som la solució que necessites!

Manteniment informàtic empreses

Per evitar futurs problemes, mantingues el parc informàtic actualitzat i al dia. T’ajudarem amb el manteniment informàtic de la teva empresa de manera 100% personalitzada.

Seguretat TI

Cada vegada més les empreses s’enfronten al repte de mantenir assegurades tant les seves dades com les seves instal·lacions i a PROactiu sabem com fer-ho per donar solucions a totes aquestes problemàtiques.

Sistemes i Xarxes

Les empreses adaptades als nous temps es caracteritzen per desenvolupar la feina tant des de les seus centrals com des de la seu dels seus clients i també des de casa dels treballadors remots. Tenim la solució per permetre adaptar les vostres empreses a aquestes necessitats.

Web

Desenvolupem tant Webs presencials, com e-commerce, com Webs corporatives, … També integrem software específics perquè tingueu les funcionalitats que requeriu, a preus raonables i assumibles per qualsevol empresa.

Software

Ens hem especialitzat en diferents fabricants de software i som partners de molts d’ells per poder-vos proveir de les últimes solucions del mercat

Telefonia IP

Per tal de permetre el teletreball i facilitar la comunicació tant dintre com fora de l’empresa, posem a disposició dels nostres clients, centraletes digitals de Telefonia IP al Cloud