Disseny de projectes i pàgines web i manteniment informàtic a Tarragona

MENÚ

Disseny Web i
Programació a mida.

La primera cosa que buscarà un client avui en dia és la teva Web. La teva empresa necessita eines per a estar connectada al món durant les 24 hores. Un domini i un allotjament web és el que necessites per a connectar la teva empresa a Internet.

Desenvolupament Web i Programació a mida.

Qualsevol empresa que vulgui estar present a la xarxa, ha de tenir un domini d'Internet des del que realitzar les seves comunicacions empresarials de l'estil «hola@latevaempresa.com». Un cop tinguis un domini d'Internet, la teva empresa ja té una identitat a Internet, però... fa falta alguna cosa més?. SI.

El que fa falta a partir d'ara és una imatge a Internet, una Web, una pàgina Web, un Projecte Web. Un projecte Web ha de ser una eina que et proporciona contactes amb nous clients o vendes directes dels teus productes, una eina que et permet tenir la teva empresa treballant 24 hores al dia. Si no és així, ja no és un Projecte Web, és una despesa que hauràs de tornar a refer per a que funcioni.

Desenvolupament i disseny de pàgines Web

Desenvolupament i disseny de pàgina Web Tarragona

Internet és l'última revolució en l'escenari de la comunicació. Una pàgina Web és equivalent a tenir la teva oficina o botiga online a Internet funcionant les 24 hores, els 365 dies de l'any, i també serveix com a identitat corporativa. Pots informar els compradors o clients no només de la teva ciutat, sinó a tot el món sobre els teus productes i serveis sense haver de realitzar grans despeses.

Una pàgina Web t'ofereix la flexibilitat de tenir tots els teus serveis i productes accessibles a Internet, i això fa que els teus clients puguin consultar-ho en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, sense haver d'esperar a que tinguis l'oficina oberta.

Un projecte Web es una eina que et proporciona contactes amb nous clients o vendes directes dels teus productes, una eina que et permet tenir la teva empresa treballant 24 hores al dia.Web per a Immobiliària

Web per a Immobiliària Tarragona

A part de les grans plataformes de mostra de pisos, que són visitades per moltíssima gent, les estadístiques de visites dels nostres clients ens mostren que quan la gent vol comprar o llogar un immoble, el visitant es dirigeix cap a la Web de la immobiliària per a tenir-ne més informació.

Així doncs, tant si tens una immobiliària i vols mostrar tota la cartera d'immobles mitjançant la teva Web als teus possibles clients, com si vols tenir un comercial 24 hores que et permeti captar immobles de propietaris, ja saps que nosaltres et podem ajudar.

Pots veure una mostra dels nostres projectes a la secció Portfoli de projectes i pàgines WebBotiga Online i venda e-commerce

Crear Botiga Online i Venda e-Commerce Tarragona

Si ja tens una empresa.

L'increment constant de persones que hi ha any rere any que compren via Internet fa que cada cop sigui més necessari plantejar-te si el teu negoci necessita una plataforma de venda online, on els teus clients puguin adquirir els teus productes a qualsevol hora i des de qualsevol lloc del món.

Si vols crear una empresa.

Si ets un emprenedor amb una idea i necessites el desenvolupament web d'una botiga online, vine a veure'ns i et recolzarem ...

Què et trobaràs als nostres projectes."

 • Passarel·les de pagament online (Redsys, PayPal, Sage Pay, Nimble Payments by BBVA, Ceca, ...)
 • Pagaments recurrents
 • Gestió de dades d'usuari
 • Gestió de comandes
 • Gestió d'enviaments des de la mateixa botiga online (MRW, Nacex, SEUR, ...)
 • Productes amb dades estructurades (Rich Snippets) per a una bona indexació amb els buscadors
 • Creació de sitemaps i llistes de productes per a vendre mitjançant Google Merchant
 • Estadístiques de venda
 • Connexió amb Google Analytics per l'anàlisi del comportament dels usuaris. Amb aquestes dades podrem analitzar el comportament dels clients, què els hi agrada més, on dubten, on marxen, ...

Pots veure una mostra dels nostres projectes a la secció Portfoli de projectes i pàgines WebOptimització per buscadors SERP i posicionament SEO

Optimització per buscadors SERP i posicionament SEO

Vull aparèixer el primer als buscadors. Com ho faig?

Si tinguéssim la resposta, o la fórmula concreta, seríem nosaltres mateixos, PROactiu, els que sortiríem primers. Malauradament, es qüestió de feina, hores, comprovacions i paciència. Millorar el posicionament no es quelcom que es pugui fer en 1 dia. Ens hem de marcar uns objectius (Exemple: Vull que un 10% de les persones que visitin la meva Web, em contacti mitjançant un formulari) i analitzar-los periòdicament.

L'experiència ens permet dir que la constància és la millor eina per millorar el posicionament.Consultoria de projectes Web

Consultoria de projectes Web

Sol ser bastant habitual pensar que per a un projecte de desenvolupament Web, només fa falta la feina d'un informàtic, però realment un bon desenvolupament web requereix d'un conjunt de professionals especialitzats en cadascun dels diferents àmbits que engloben les diferents tècniques que ens permetin assolir els resultats desitjats. En aquest equip de professionals hi ha especialistes en màrqueting online, experts en funcionalitat (UX User eXperience) i conversió, especialistes en posicionament orgànic (posicionament natural), ... i d'altres factors que faran que el teu projecte web sigui una eina fonamental per a la millora i el rendiment de la teva empresa.

Per a que una web sigui rentable per a la teva empresa, cal tenir en compte diferents factors que van des de l'elecció del nom correcte, fins a la optimització de cada pàgina web.

Tant si has de realitzar una pàgina web com si ja en tens una, però tens dubtes sobre el seu abast i necessites una segona opinió, contacta amb nosaltres i farem l'estudi pertinent per a poder encaminar el teu projecte cap a un futur brillant.

Com treballem el teu projecte de pàgina Web?

Podem definir un Projecte per a una pàgina Web amb els 6 passos que mostrem a continuació.

Desenvolupament d'un projecte Web

 • 1
  Definició del projecte

  Definició del projecte

  Aquest és el primer pas. És on ens reunim amb tu, on ens expliques què és el que vols i on definim quins seran els requeriments del projecte.

  Parlarem sobre:
  • La teva empresa i els objectius

   Per a poder realitzar el projecte Web, necessitem conèixer la teva empresa i saber quins són els objectius que t'has marcat.

  • Característiques i especificacions

   Aquí parlarem sobre els aspectes tècnics dels requeriments del projecte. Si ha d'estar optimitzat per algun navegador en concret, per algun mòbil, ... Si vols una Web estàtica o vols un blog, un podcast, ... Si vols vendre un producte o servei, si necessites una botiga amb passarel·la de pagament e-commerce, ...

  • Imatge corporativa

   Si ja tens una imatge corporativa, ens adaptarem a ella, però sinó en tens i en necessites una, també ho podem fer.

  • Abast del projecte

   Hi ha empreses que només realitzen la Web i aquí es queden, d'altres que et fan la Web i t'hi afegeixen el codi de l'Analytics de Google, d'altre que et fan la botiga online, però que te la donen sense els productes. A PROactiu creiem que la millor solució és que, si tu vols, t'ho oferim tot, des de la realització inicial del projecte, fins a la publicació dels continguts, passant per la creació de les Xarxes Socials, llistes de mailing a clients, importació dels productes, ...

 • 2
  Recerca i planificació

  Recerca i planificació

  D'acord amb la definició del projecte que hem dibuixat en el punt anterior, ara ens toca a nosaltres realitzar la planificació del projecte. Això implica generalment una mica d'investigació per part nostre i un petit "brain storming" per tal d'esbossar idees i conceptes per al projecte.

  Aquesta és la nostra feina
  • Perfil del teu client objectiu

   Fem una recerca per veure quin és el perfil del teu client objectiu, quines són les pàgines Web de la competència, quins colors mostren, com mostren el producte o el servei, ... Sempre hem de saber que fan els altres.

  • Estructura de continguts del projecte

   Realitzem la definició dels continguts i com s'hi accedeix. Inclou detalls de les pàgines que el lloc web ha de tenir, com s'han d'estructura i com un usuari final ha de navegar a través d'elles.

  • Disposició dels elements de cada pàgina

   Com que no totes les Webs són iguals, ni tampoc cada pàgina és igual, treballem individualment cadascuna de les pàgines de la Web per a que tinguin la millor disposició a l'hora de navegar, a l'hora de ser visualitzades, ...

  • Esborrany amb funcionalitat (wireframe)

   Quan l'estructura bàsica i la disposició dels elements està pensada, ho plantejem tot en un «wireframe». Això et donarà una idea de com s'estructuraran les coses en el lloc i també ajudarà a transmetre la idea del disseny cap a l'equip de desenvolupadors.

  • Infraestructura

   Les decisions d'infraestructura inclouen coses com el registre d'un nom de domini, tipus de servidor d'allotjament web, l'elecció del tipus de CMS a utilitzar, i quins llenguatges i eines de programació farem servir.

 • 3
  Disseny Web

  Disseny Web

  Una vegada que es realitza la planificació de base, el dissenyador utilitza aquestes dades per desenvolupar l'aparença de la pàgina web. El disseny no és un art abstracte, es tracta més d'una sensació — com els elements visuals impacten l'usuari i quina sensació donen

  Fem la part gràfica
  • Esquema de colors de la Web

   L'esquema de colors que fem servir marcará part de l'experiència que tingui l'usuari quan visiti la pàgina Web. Els colors vibrants funcionen molt bé per a un públic jove i actiu per regla general. Colors més neutres i matissos més subtils funcionen millor per a el sectors més cerebrals.

  • Elements visuals

   Els elements visuals del Desenvolupament Web inclouen botons, menús, caixes, tipografia, ... Tots aquests elements necessiten transmetre subtilment el missatge de marca. Les vores afilades i fonts pesats transmeten una certa formalitat. Caixes i botons arrodonits, caixes en posicions peculiars i fonts estridents poden dirigir-se a un públic més jove.

  • Media (imatges, videos, audio, documents, ...)

   Això inclou les imatges, els vídeos i el contingut d'àudio del projecte Web. Quina classe d'imatges vols utilitzar, la forma de presentar-les, si han de lliscar, si han de difuminar-se o si han de tenir vores són algunes de les decisions preses aquí. Per descomptat, tots els elements del disseny han de coincidir amb el logotip i altres aspectes de la identitat visual de la teva marca.

 • 4
  Programació Web

  Programació Web

  Aquí és on "entre bambalines" fem tota la màgia (també coneguda com a programació) que dona vida al disseny.

  Què fem quan diem que "estem programant"?
  • Framework vs CMS

   Depenent dels requeriments, triem quina eina farem servir per a mostrar la Web. Si utilitzarem un «framework», un sistema de gestió de continguts estàndard, com ara WordPress / Joomla / Magento / Drupal / Concrete5, o codi propi (codi picat lletra a lletra).

  • Estàndards Web i Llenguatges de programació

   D'acord amb l'eina que haguem triat per a desenvolupar el projecte web, codifiquem i compilem els diferents llenguatge d'acord amb els estàndards. Els llenguatges més coneguts, i que potser et sonen, són HTML, CSS i JavaScript

  • Bases de dades

   Mirem quin tipus de dades ha d'emmagatzemar el projecte i quin tipus de BBDD és millor per a fer-ho. Si una base de dades relacional o una no relacional, o potser les dues.

  • Característiques i seguretat

   Ara que ja tenim l'eina on programar i les BBDD escollides, ja podem començar a programar les característiques del teu projecte pensant sempre en la seguretat. És per això que diferents desenvolupadors web, treballant en equip, programaran el teu projecte.

  • Rendiment

   No hem acabat encara. Quan sembla que ja està tot programat, analitzem el rendiment, la velocitat de càrrega de tot el desenvolupament Web. Una mala nota en el rendiment farà que el teu posicionament SEO es vegi afectat i pel contrari, una bona nota t'ajudarà a creixer en visitis i si tens una botiga online, en conversions.

 • 5
  Publicació

  Publicació

  Ja quasí estem, només queden un parell de detalls, però són molt importants. Primer ens assegurem que tot el desenvolupament del projecte web no té cap deficiència i després et formem per a que sàpigues com el pots gestionar tu mateix.

  El penúltim pas
  • Beta testing

   Aquesta és l'etapa final de proves en el que comprovem àmpliament la funcionalitat, rendiment i seguretat de tot el desenvolupament Web que hem fet. En aquest punt, t'involucrarem per confirmar que coincideix amb els requisits i l'experiència de l'usuari que ens haviem plantejat a la primera reunió.

  • Entrega i documentació

   En funció de les necessitats sol·licitades i la complexitat del desenvolupament del projecte Web, podem proporcionar-te documentació i formació sobre com gestionar, des de la zona d'administració privada, dels diferents aspectes de la pàgina web.

 • 6
  Optimització i SEO

  Optimització i SEO

  Alguns clients podeu tenir la temptació de creure que no hi ha res més un cop posem en marxa la pàgina Web. Però en realitat, com qualsevol altre actiu de la teva empresa, una pàgina web necessita un manteniment regular. Això no vol dir que la programació s'espatlli, però si que hi poden haver-hi millores, noves versions, ... dels diferents elements utilitzats per a crear el projecte Web, que valgui la pena actualitzar. A més a més d'això, també tenim l'apartat de SEO, Google per exemple, sol actualitzar el seu algoritme de recerca entre una i dues vegades l'any. Cada cop que Google es mou, hem d'analitzar si cal fer quelcom per a adaptar-nos-hi.

  • Optimització

   Per tal de fer que la teva pàgina web sigui "visible" per als teus clients, haurem de fer servir algunes tècniques d'Optimització per a motors de recerca, i altres mètodes per augmentar el trànsit. Aquesta tasca no es pot realitzar des del primer dia, doncs hem de tenir dades per a poder analitzar-les (Google Analytics). Un cop poguem analitzar aquestes dades, podrem veure si aquells objectius que ens vam plantejar, o aquelles conversions que esperem, van pel bon camí. Si no és així, haurem de posar fil a l'agulla.

 
 

Totes les nostres habilitats a la teva disposició

El nostre objectiu és posar a disposició dels clients totes les nostres habilitats per ajudar a fer créixer les seves empreses. Treballem colze a colze amb tot tipus de clients, grans i petits, amb molt pressupost i amb un pressupost molt ajustat.

El departament Web de PROactiu està format per especialistes en disseny Web, programació, desenvolupament i posicionament Web (SEO, SEM, SMM, ...) per a empreses.

PROactiu està especialitzada en la implementació de programari lliure per resoldre les necessitats de la gestió de la PiME: vendes, compres, logística, facturació, CRM, ERP, integració de plataformes web, botigues virtuals... Oferim una gran diversitat de serveis i desenvolupaments de noves funcionalitats, formacions presencials o remotes, suport tècnic o funcional, migració de dades a partir d'aplicacions anteriors, integració de canals de venda on-line, serveis d'actualització...

Així doncs, si busques una empresa que et faci la teva pàgina Web a Tarragona, de disseny Web a Tarragona o de desenvolupament i programació Web a Tarragona, o de posicionament Web a Tarragona, no dubtis a contactar-nos fent servir el següent botó.


Què més fem al Departament Web?
 • Registre de noms de domini
 • Protecció d'identitat de domini
 • Allotjament Web modular
 • Plans d'allotjament personalitzats
 • Projectes i pàgines Web personalitzades
 • Catàlegs online de productes
 • e-commerce botigues online
 • Passarel·les de pagament i TPV virtuals
 • Adaptació de pàgines Web a mòbils
 • Aplicacions de gestió empresarial
 • Projectes Web a mida
 • Galeries fotogràfiques
 • Micro-sites o Webs bàsiques
 • Webs autogestionables
 • Blogs
 • Wordpress, Joomla, Prestashop, Drupal, ...
 • Programació d'enviament de mailings

Vols fer un projecte o una pàgina Web amb nosaltres?

Si t'agrada la feina que fem i tens un projecte web o una idea, contacta'ns o deixa'ns les teves dades i et truquem ben aviat.

Aquest lloc Web fa servir galetes per tal d'oferir els serveis. Si hi navegues, entenem que acceptes l'ús de galetes. Veure informació de cookies » Tancar (10)