Disseny de projectes i pàgines web i manteniment informàtic a Tarragona

MENÚ

Presentació de la web Empresa al dia

Després de més d'onze anys editant la revista en format paper, Comunicació Externa presenta un Web d'informació econòmica de les comarques de Tarragona.

Presentació de la web Empresa al dia

PROactiu presenta la Web de la publicació Empresa al Dia

Després de més d'onze anys editant la revista en format paper, Comunicació Externa presenta un Web d'informació econòmica de les comarques de Tarragona. Un nou projecte amb més continguts que s'aniran ampliant amb actualitzacions i la incorporació de noves seccions.

PROactiu intervé com a dissenyador i desenvolupador del projecte, així com a col·laborador en la gestió de continguts. Tot el projecte ha estat desenvolupat fent especial èmfasi en el seu enfocament cap als diferents motors de cerca d'Internet, així com en la seva modularitat i capacitat d'adaptació a qualsevol tipus de nous continguts que es puguin requerir.

 

Més lectura sobre tecnologia, informàtica i desenvolupament Web
Vols fer un projecte o una pàgina Web amb nosaltres?

Si t'agrada la feina que fem i tens un projecte web o una idea, contacta'ns o deixa'ns les teves dades i et truquem ben aviat.

Aquest lloc Web fa servir galetes per tal d'oferir els serveis. Si hi navegues, entenem que acceptes l'ús de galetes. Veure informació de cookies » Tancar (10)